Dit ben ik…

Ik ben een ondernemer, MMA-vechter, Brazilian Jiu Jitsu competitor en toekomstig psycholoog. Sinds jongs af aan heb ik een obsessie met extreme prestaties op atletisch, financieel en intellectueel gebied. Deze obsessie heeft ervoor gezorgd dat ik de literatuur rond prestatie ken als de beste. De reden dat ik doe wat ik doe is omdat ik mijn informatie wil delen met jou! Ik weet namelijk als geen ander hoe bepaalde kennis mijn leven heeft veranderd en verbeterd en dit is iets wat ik anderen gun! Dit is wat mijn drijfveer is, dit is wie ik ben.

Sigaar_6
About_2

Let’s be honest, wij delen dit..

Jij wilt geen ‘normaal’ en ‘saai’ leven hebben, wat je ook geloofd je leeft maar één keer als wie je bent op dit moment. Jij wil eruit halen wat erin zit en neemt geen genoegen met minder. Wij delen dit! Mijn missie is om uiteindelijk een groep mensen te hebben die synergetisch werkt aan de wereld zijn grootste problemen, waaronder depressie, ons huidig economisch model en het gebruik van hallucinogene drugs bij hedendaagse therapie een aantal voorbeelden van zijn. Nou is dit vergezocht voor een Nederlandse viking die net uit de luiers is gekropen, maar dit houd mij niet tegen om te proberen deze groep mensen bij elkaar te brengen en ik hoop dat jij hier een deel van wordt!

About_3

Martial arts & athletische prestaties.

Vanaf een jonge leeftijd heb ik een obsessie gehad met sport. Dit begon met voetbal, daarna rugby en nu MMA. Door de jaren heen heb ik van de besten geleerd over sportwetenschap, het opstellen van trainingen en het fit blijven ondanks het druk zijn met studie en werk. De kennis die ik heb verworven wil ik delen met jou, zodat jij ook je fysieke doelen kunt behalen. 

Stylishly confident

Much More en al het andere.

Much More is een advertentiebedrijf die ik een aantal jaren had opgericht. Het was eerst een grafisch vormgevingsbedrijf die ik begonnen was in het laatste jaar van mijn opleiding. Naast Much More volg ik een studie psychologie om uiteindelijk aan de slag te gaan als psycholoog zodat ik mensen kan helpen met het oplossen van belangrijke problemen en hen helpen met het optimaliseren van hun potentie op meerdere vlakken.