MIJN VERHAAL

Wat ik doe:

Ik studeer Toegepaste Psychologie en heb een bedrijf waar ik andere bedrijven help adverteren op Social Media. Het bedrijf heet Much More. Hiernaast doe ik wekelijks aan Martial Arts met als voorkeuren Jiu Jitsu en Kickboksen/Muay Thai. Plus wat krachttraining in de week zeg ik ook geen nee tegen.

Mijn verhaal AFBEELDING
Mijn verhaal AFBEELDING(1)

Psychologie & Martial Arts:

Vechtsporten (Martial Arts) doe ik nu een aantal jaar en ben ik mee begonnen door het kijken van de UFC. Vechtsporten over het algemeen zijn één van de zwaarste activiteiten die een mens kan doen, fysiek en mentaal. Psychologie studeren ben ik mee begonnen sinds november 2018 en dit kwam onder andere door een Canadese psycholoog die ik erg op prijs stel en mij hiertoe inspireerde.

Mijn verhaal AFBEELDING(2)

Much More:

Much More is een advertentie bedrijf die andere bedrijven helpt met het adverteren van producten en diensten op Social Media. Ik ben dit bedrijf tijdens mijn studie begonnen in 2017. Deze studie heb ik reeds afgerond (mediavormgeving). De missie van Much More is de beste manieren te gebruiken om een product of dienst te verkopen met gebruik van de beste advertentie en marketing tools die wij vandaag de dag hebben. Deze tools bevinden zich op dit moment op Social Media platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, etc.